Oldalmenü
Diavetítő

                                                               Belépés a webáruházba

Egy a világon hírneves polírozó család termékeit szeretnénk bemutatni, ismertetni másokkal, hogy ezt elérhető áron és profi minőségben lehet elérni.

         

Elsősorban az autóápolási cikkekre utalnék röviden, ami ha magamból indulok ki, ez egy nagy dilemma az autó tulajdonosok körében, de akár még az autófényező szakemberek körében is dilemma volt. Amióta meg nem ismerték ezt a termékcsaládot.

Mi már 1995 óta használjuk és töretlenül kedveljük is a Farécla polírozó családot, ami a munkánkat és a minőséget is nagyban javította. Elötte rengeteg gyártó termékét használtuk és igazán egyik sem vált be teljes mértékben mindig volt valami ami, nem úgy működöt, ahogy kellet volna.  A Farécla - val való találkozásunk óta szerelem az első látásra volt. Örök hűséget fogadtunk egymásnak.

Amitől csodálatos az a vizes bázis hatás, amikor felkeni az ember a felületre és elkezdi dörzsölni szép lágyan és egyenletesen oszlik el a felületen úgy is mondhatnám, mint a vaj szó szerint, és a fényesítése egyenesen tökéletesen könnyedén történik és nem mint, egy szkander géppel küzdenék meg, mint a többi polírozó szernél.

Néhány példa hogy mire is lehet használni saját tapasztalat: Anno Zsigulis korszakomból, ami matt volt és kicsit korrodált vagy króm és műanyag azt én mindent átdörgöltem vele (hátha nem kell újat venni) Pl.: hátsó lámpa, kilincsek, króm tükrök, lökhárító és még sorolhatnám, ami a legdurvább volt az a telefonom kijelző műanyagjának a felpolírozása, de sikerült.

                                           Belépés a webáruházba